Ateliere tematiceAtelierul de gatit

Activitățile de gătit inspiră curiozitatea și gândirea copiilor. Prin experimentare, dezvoltă îndemânare si pasiune. Gătitul este și un mod de a fi creativ.

Noi impreuna cu ei am redescoperit copilul din noi. Joaca, veselia, râsetele dar și participarea activă la aceste activitati ne binedispus si relaxeaza.
Asa ca va asteptam sa ne simtim bine si sa gatim cateva preparate delicioase si nu foarte complicate 

Mai mult decat un atelier in care invatam lucruri utile despre ingrediente, retete si gătit acest atelier reprezinta si o buna ocazie pentru ca parintii sa petreaca un timp magic impreuna cu copiii lor.
 

Ce ne propunem la ”Bucatarii mici si talentati”?


Să învățăm si realizam doua rețete, le pregatim, gatim și mâncam, eventual ducem si celor de acasă ceva bun daca mai ramâne. Sa invatam prin joc cateva notiuni de baza depre ingrediente și câteva reguli in bucătărie;

Sa petrecem timpul liber impreuna, in familie, participand la o activitate care ne face placere.

 

Atelier de improvizație pentru copii

Ce se întâmpla în cadrul unui atelier?

Prin intermediul jocurilor de improvizaţie, copiii sunt încurajaţi să îşi dezvolte şi folosească la maximum imaginaţia şi creativitatea. 

Exerciţiile au reguli foarte clare. Respectîndu-le, copiii transformă joaca în joc.

SPONTANEITATE, IMAGINAŢIE, CREATIVITATE!

Copiii le au nativ pe toate acestea, dar, prin intermediul atelierelor de teatru de improvizaţie, ei deprind curajul de a le exprima în public.

Vârsta recomandată: peste 7 ani