Despre noiDescoperă aerul aristocrat, dar atât de familiar al micilor restaurante franțuzești tradiționale, într-una dintre zonele iconice ale Bucureștiului.

Bistro Dorobanți continuă povestea bucătăriei autentice și te îmbie într-o călătorie culinară pe 5 continente.

Poziționat în centrul Capitalei, la intersecția zonelor principale de busines, Bistro Dorobanți este locația pe care trebuie să o incluzi în topul listei tale de opțiuni pentru evenimentele de companie sau private. Cele doua săli comunicante ale locației si terasa,  pentru sedinte neconventionale, workshop-uri si traininguri in format de 20-30 persoane. Pentru toate acestea, ai la dispoziție întreaga logistică necesară, de la cea de catering până la echipamentul audio-video, dar și personalul prompt și bine pregătit care va avea grijă de acele detalii importante în realizarea unui eveniment fără cusur.

Rețetele tradiționale sau cele purtând semnătura originalității bucătarilor noștri sunt alăturate în meniuri personalizate în funcție de preferințele tale și tipicul fiecărui eveniment. Unicitatea preparatelor stă în faptul că sunt gătite cu apă alcalină Kangen iar acest ingredient unic este o sursă de sănătate prin neutralizarea mediului acid din organism. Painea este paine cu maia pegatita la o brutarie artizanala si majoritatea dulcirilor pot fi pregatite in varianta fara zahar. Gasesti in fiecare zi meniu complet vegetarian. Colaboram cu un nutritionist care iti poate recomanda un meniu personalizat in funtie de preferintele si obiectivele tale. Savoarea preparatelor, alături de serviciile impecabile de servire te vor determina să alegi Bistro Dorobanți, indiferent dacă organizezi o conferință, o lansare de produs sau o petrecere pentru copilul tău.

 

Bistro Dorobanți oferă servicii de

>> catering  - coffee break, bufet suedez, recepții, meniul zilei (pornind de la 15 lei meniu complet, 40 preparate gătite zilnic diferit pentru tine, gata să fie servite imediat) , platouri (varietate foarte mare și posibilitatea personalizării acestora) , bufet suedez sau comenzi speciale

>> organizare evenimente – în locația noastră  sau altă locație aleasă de Dumneavoastră, oferindu-vă catering, mâncare si servicii de inchiriere logistica, personal, muzica, decor si entertainment

>> cadoruri corporate – de la cele artizanale produse de noi sau colaboratori, dulceață, cozonac, prăjituri traditionale, vin de mure sau produse de băcănie – putandu-le personaliza eticheta cu logo-ul Dvs, unele produse  se pot face si in varianta fara zahar, pana la cele cosuri cadou cu produse clasice

>> locație eveniment pentru conferințe, lansări de produs, team building-uri, business brunch – una din salile locației este dotată cu videoproiector, flipchart și sistem audio centralizat, spectacole de teatru sau seminarii

>> ateliere si workshop-uri de gatit sau creatie.

 

 

 

MISIUNE

Misiunea noastra este ca mesele zilnice sa devina un obicei si nu o intamplare. Sa inlocuim cafeaua-mic dejun, covrigul-pranz sau sendvisul-cina cu o masa proaspat gatita, nutritiva, accesibila si rapida.  

Sa oferim clienților noștrii experiența unei mese corect gătite, gustoase și sănătoase mereu cu preparate, rețete si servicii noi.

Să oferim membrilor echipei si colaboratorilor noștrii un mediu de lucru competitiv, cooperant, etic care să încurajeze dezvoltarea personală și profesională.

Prin activitățile noastre să contribuim la sprijinirea comunității din care facem parte.

 

VALORI

Respect  Pasiune  Echilibru  Simplitate  Progres

Ne respectăm unii pe alții, recunoaștem capacitatea, valoarea si faptul că putem influența lucrurile în bine.  Îi tratăm pe ceilalți cum ne dorim să fim tratați. Ne place ceea ce facem.  Suntem dornici să creștem, să învățăm lucruri noi si interesante.

 

OBIECTIVE

Dorim sa ajungem unul din cele mai importante restaurante din București, care iți oferă o masă la un preț corect, folosint ingrediente atent alese și cu o atenție rdicata asupra gătitului sănătos. Sub umbrela conceptului de bucătărie rapidă iți oferim un prânz rapid, diversificat și accesibil in vitrin selfservice (păstrăm aceiași structura dar gătite altfel zilnic – curcan, vita, porc, pui paste, rețete vegetariene, salate, deserturi de casă)