Despre noiPentru o masa delicioasa sau pentru reușita evenimentului tau, este nevoie de o echipa de profesioniști, pasionați de ceea ce fac, care înțeleg ca atenția și dedicarea totala sunt cele mai importante ingrediente pentru ca totul sa iasa perfect.

Îti punem la dispoziție toate serviciile de care ai nevoie pentru ca toate lucrurile sa decurga ca la carte, așa cum îți le doresti, iar tu sa te poți bucura de fiecare moment .

Bistro Dorobanți este situat în centrul Bucureștiului, intersectia Calea Dorobanților cu Soseaua Stefan cel Mare, și reprezinta o locație ușor accesibila, cu orice mijloc de transport. Punem la dispoziția clienților noștri 2 sali comunicante, pentru sedinte neconventionale, workshop-uri si traininguri in format de 20-30 persoane. Acestea sunt configurabile în funcție de eveniment și de nevoile clienților noștri. Pentru segmentul corporate, organizam conferințe, întâlniri și ședințe de lucru, seminarii, training-uri, team building-uri, lansari de produse, recepții, business brunch-uri, petreceri. De asemenea, ne adresam și persoanelor private, având experiența în organizarea petrecerilor de aniversare, a celor cu diverse tematici, a atelierelor de creație sau de gatit, a petrecerilor pentru copii.

Putem satisface cele mai exigente cerințe tehnice, având disponibile echipamente audio-video pentru orice tip de eveniment: scena, sistem audio cu microfon, videoproiector, flipchart, ecran LCD, TV, conexiune Internet WiFi de mare viteza, aer condiționat.

Suntem conștienți de faptul ca, în organizarea unui eveniment de succes, este important ca oaspeții noștri sa poata beneficia de meniuri personalizate, care sunt realizate de bucatari cu experiența, în cadrul restaurantului. Fie ca este vorba despre gustari, fie ca se doresc preparate variate, echipa Bistro Dorobanți a demonstrat întotdeauna ca pasiunea și profesionalismul dau rezultate excelente.