Evenimente corporate 

Ofertă închiriere sală de conferințe

 

 

        Bistro Dorobanți este situat în centrul Bucureștiului, intersectia Calea Dorobanților cu Soseaua Stefan cel Mare, și reprezintă o locație ușor accesibilă, cu orice mijloc de transport. Punem la dispoziția clienților noștri 2 săli comunicante,  pentru sedinte neconventionale, workshop-uri si traininguri in format de 20-30 persoane. Acestea sunt configurabile în funcție de eveniment și de nevoile clienților noștri.

         Putem satisface cele mai exigente cerințe tehnice, având disponibile echipamente audio-video pentru orice tip de eveniment: scenă, sistem audio cu microfon, videoproiector, flipchart, ecran LCD, TV, conexiune Internet WiFi de mare viteză, aer condiționat.

Meniul il putem stabili impreuna sau poti alege din variantele propuse de noi.

Tipuri de evenimente care se pot organiza in locatia noastra:

 

 

 

 

Suntem conștienți de faptul că, în organizarea unui eveniment de succes, este important ca oaspeții noștri să poată beneficia de meniuri personalizate, care sunt realizate de bucătari cu experiență, în cadrul restaurantului. Fie că este vorba despre gustări, fie că se doresc preparate variate, echipa Bistro Dorobanți a demonstrat întotdeauna că pasiunea și profesionalismul dau rezultate excelente.   

 

Prețurile sunt negociabile în funcție de numărul de zile pe parcursul cărora se va desfășura evenimentul dvs și de intervalul orar în care doriți să rezervați sala de conferințe.

 

Gasiti aici oferta noastra de platouri pentru evenimente:

https://www.bistrodorobanti.ro/meniu-general/platouri

 

Meniu evenimente corporate coffee break


Preparate

·Bruschete cu mozzarella și somon

Preț : 50 lei / persoană