Evenimente corporateOfertă închiriere sală de conferințe

        Bistro Dorobanți este situat în centrul Bucureștiului, la intersecția dintre Calea Dorobanților cu șoseaua Ștefan cel Mare, și reprezintă o locație ușor accesibilă cu orice mijloc de transport. Punem la dispoziția clienților noștri 2 săli comunicante pentru ședinte neconvenționale, workshop-uri și traininguri în format de 20-30 persoane. Acestea sunt configurabile în funcție de eveniment și de nevoile clienților noștri.

         Putem satisface cele mai exigente cerințe tehnice, având disponibile echipamente audio-video pentru orice tip de eveniment: scenă, sistem audio cu microfon, videoproiector, flipchart, ecran LCD, TV, conexiune Internet WiFi de mare viteză, aer condiționat.

Meniul îl putem stabili împreuna, personalizat, sau poți alege din variantele propuse de noi.

Tipuri de evenimente care se pot organiza în locația noastră:

 

 

 

 

Suntem conștienți de faptul că, în organizarea unui eveniment de succes, este important ca oaspeții noștri să poată beneficia de meniuri personalizate, care sunt realizate de bucătari cu experiență, în cadrul restaurantului. Fie că este vorba despre gustări, fie că se doresc preparate variate, echipa Bistro Dorobanți a demonstrat întotdeauna că pasiunea și profesionalismul dau rezultate excelente.   

Prețurile sunt negociabile în funcție de numărul de zile pe parcursul cărora se va desfășura evenimentul dvs și de intervalul orar în care doriți să rezervați sala de conferințe.

 

Găsiti aici oferta noastra de platouri pentru evenimente:

https://www.bistrodorobanti.ro/meniu-general/platouri

 

Meniu evenimente corporate coffee break
Preparate

Preț : 50 lei / persoană