Inchiriere sala workshop BucurestiDe foarte multe ori are loc o invalmaseala de idei in momentul in care se discuta despre notiunile seminar, workshop, conferinta, training, team building. In mod similar acestea apartind aceleiasi umbrele conceptuale si pot sa fie usor de confundat sau utilizate gresit.

Cert este ca pentru toate avet nevoie de o sala speciala. Un workshop este definit de aspectul practic pe care il are intrunirea. In cadrul acstor evenimente discutam despre un numar mic de participanti care au ca scop comun sa se concentreze pe un segment de interes si sa lucreze impreuna pentru a obtine in final rezultate concrete.

Fie ca vorbim despre conceperea unui proiect comun, despre o strategie sau un plan pentru dezvoltarea persoanala, despre crearea obiectelor materiale sau despre schimburile de experienta, pe parcursul unui workshop partincipantii exerseaza o serie de abilitati, sub atenta supraveghere a unui facilitator. Rolul sau este sa se asigure ca sesiunea va decurge in conformitate cu programul si de a ghida toti participantii pe masura ce ei isi exerseaza aptitudinile pentru a indeplini obiectivele stabilite.

Un workshop presupune si implicarea activa a participantilor in procesul de invatare si este construit in jurul conceptului de educatie nonformala care se bazeaza pe exercitii si pe experiente. Ca si durata workshopul poate sa fie intins pe parcursul mai multor ore sau se poate intinde pe doua trei zile.

Bistro Dorobanti se afla in centrul Bucuestiului la intersectia dintre Calea Dorobantilor cu Soseaua Stefan cel Mare si reprezinta o locatie foarte usor accesibila cu toate mijloacele de transport. Punem la dispozitia tuturor clientilor 2 Sali comunicante pentru sedinte neconventionale, traininguri si workshopuri in format de maxim 30 de persoane. Ele sunt configurabile in functie de evenimente si de nevoile clientilor.

Putem satisface cele mai exigente cerinte tehnice avand disponibile echipamentele audio video pentru orice tip de eveniment: scena, sistem audio cu microfon, videoproiector, flipchart, ecran LCD, TV, conexune la internet de mare viteza si aer conditionat, meniul il stabilim impreuna sau il puteti alege pe cel pe care il propunem noi.