Locatii botez BucurestiDupa ce ati stabilit in ce data va avea loc evenimentul alegerea locatiei este urmatoarea etapa foarte importata indiferent ca este vorba despre planificarea nuntii si respectiv a botezului. Decoratiunile, designul si florile pentru eveniment trebuie sa fie alese tinand cont de restaurant. Pentru nunti va recomandam sa incepeti sa faceti cautari cu minim 8 luni inainte de eveniment pentru a va asigura ca aveti un numar cat mai mare de variante.

Locatii botez Bucuresti - sfaturi utile

Sunt mai multe aspecte pe care ar fi bine sa le clarificam inainte de a incepe sa facem cautari: numarul de invitati pe care ii aveti, bugetul, tema evenimentului, etc. Locatia pe care o alegeti trebuie sa aiba suficient spatiu pentru a putea gazdui evenimentul si petrecerea fara ca ea sa fie foarte aglomerata.

Dupa ce ati restrans numarul de locatii ar trebui sa discutati pentru a obtine o oferta personalizata, meniurile si costul acestora, chiria pentru locatie si toate ofertele legate de amenajare. Dupa ce analizati toate detaliile va trebui sa alegeti localul si sa incepeti toate discutiile. Stabiliti intalniri cu persoanele de contact din partea restaurantului si asigurati-va ca ati clarificat toate aspectele inca din timp pentru a evita surprizele.

Inainte de a putea semna un contract va trebui sa clarificati toate aspectele: spatiul disponibil, numarul de sali, etc. Va recomandam sa tineti cont de toate aspectele de genul acesta pentru a evita trecerea mai multor clienti prin petrecere. Verificati locatia cu atentie. Tineti cont si de costul pe care il are meniul. In contract sunt trecute si preturile finale cu toate mentiunile si optiunile si ar trebui sa existe si mentiunea ca aceste preturi nu se modifica in timp.

Atunci cand costul meniului este in euro este important sa stabiliti cursul la care se va raporta plata. Trebuie sa aveti si un numar final estimativ de invitati si o data limita in care sa confirmati numarul final. Dupa ce toate aceste detalii sunt clarificate stabiliti sa aveti si o persoana de contact pentru intrebari si nelamuriri. De asemenea toate aspectele existente in contractul pe care il semnati trebuie sa corespunda cu realitatea.