Meniu parastas BucurestiIn momentul in care va decideti sa apelati la catering pentru pomeni este important sa tineti cont de mai multe sfaturi utile. Intrebati membrii familiei persoanei decedate daca au nevoie de ajutor. Uneori acestia va pot oferi mai multe feluri de mancare de care nu au nevoie dupa inmormantare. In alte cazuri ei va ofera doar idei generale sau linii directoare.

Meniu parastas Bucuresti - avantajele serviciilor de catering

Luati in calcul si locatia. Daca mancarea este servita la casa funerara puteti dori sa va concentrati doar pe alimentele si aperitivele care se pot consuma cu mana, deoarece oamenii vor sta in picioare. Daca receptia este la domiciliul cuiva va pregatiti cu felurile principale.

Planificati sa pregatiti alimentele in ton cu evenimentul. Va recomandam sa va ganditi la cultura familiei si la persoana decedata, atunci cand ii cunoasteti. Incercati sa preparati aleimentele care corespund gusturilor familiei.

Luati in considerare bauturile. Oferiti ceai, cafea, apa si bauturi pentru copii. Intrebati daca sunt permise bauturile alcoolice la pomana. Atunci cand aveti indrumari alegeti tipurile de bauturi comune. Decideti dca cineva va turna bauturile sau va fi autoservire.

Putet decide cateva optiuni de meniu diferite pe care sa le prezentati familiei. Permiteti-le sa aleaga mancarurile finale daca vor ceva anume.

Luati in cacul si nevoile dietetice speciale in momentul in care planificati un meniu. Trebuie sa aveti o optiune vegetariana si mancare raw. Recpetiile postfunerare au de obicei loc la domiciliul unei persoane apropiate decedatului insa asta nu este o cerinta. O familie poate sa aleaga sa aiba receptia post funerara oriunde, in centre comunitare si in restaurante. Familiile pot alege sa gateasca folosidn diverse stiluri, de la bufet suedez si pana la mesele normale. Este posibil ca familia sa angajeze o firma de catering pentru a obtine mancarea necesara evenimentului.

In momentul in care alegeti alimentele este important sa va ganditi cine urmeaza sa serveasca. Familiile trebuie sa isi aminteasca ca va fi mai mult decat probabil sa aiba oaspeti de mai multe varste la receptie. Sunt si unii oaspeti care nu pot manca acelelasi alimente ca ceilalti si prin urmare estebine sa existe variatii.