0784 202 432 comenzi@bistrodorobanti.ro Lu-Vi: 0830 - 2030 Sa: 0900 - 1700

Meniu pomana 40 zile



Conform invataturii si credintei crestine, viata omului nu se termina la moartea trupului si sufletul isi continua existenta dincolo de hotarele vietii pamantesti. Din motivul acesta nu ii putem uita pe cei adormiti dupa inmormantarea lor ci ii vom pomeni mereu si ne vor ruga pentru ei.

Meniu pomana 40 zile - cum se organizeaza pomenile

Cat timp exista rude in viata se vor face toate parastasele si pomenile pentru sufletele celor adormiti. Slujba care are loc pentru raposati se numeste parastas. Crestinii nu uita de decedati dupa ce acestia sunt ingropati ci se preocupa de rugaciuni pentru ei si de pomenirea numelor lor. soroacele de pomenire individuale sunt:

Pentru a nu gresi in ceea ce priveste pregatirile pentru aceste pomeniri este recomandat sa se tina legatura cu preotul. Lucrul acesta este necesar pentru ca trebuie sa fie stbailite de comun acord ora si data la care au loc pomenile.

La aceste zile de pomenire individuala se adauga si cele stabilite de Biserica. Toate aceste zile sunt momente de comuniune cu decedatii si trebuie respectate si cultivate pentru ca ajuta la intretinerea vie a cultului mortilor si pomenirii acestora. In acelasi timp, pomenirea decedatilor este un moment de relectie pentru fiecare dintre noi.

Din acest motiv, este recomandat ca fiecare persoana sa tina cont de faptul ca organizarea unei inmormantari sau a unui parastas se va face cu mult mai usor in momentul in care se lucreaza cu o firma de catering care sa ofere toate preparatele. In momentul in care este organizata o inmormantare, totul dureaza mai mult atunci cand persoana care se ocupa nu se pricepe foarte bine.

Din acest motiv se va colabora cu o firma de catering pentru pomeni care stie exact ce anume trebuie sa faca si cand pentru ca totul sa fie perfect. De asemenea, datorita vastei experiente pe care firma noastra o are totul va fi perfect in ziua parastasului. Tinem cont de toate detaliile si de absolut toate mentiunile fiecarui client in parte.