Pachete pomanaOdata cu decesul unei persoane, cei care raman au datoria morala sa organizeze dupa ritul crestin sau orice alta religie inmormantarea. Pentru a respecta toate dogmenel religioase este recomandat sa fie facute si pomenile ulterioare, mult timp dupa inmormantare.

Pachete pomana - organizarea unei pomeni

Fiecare moment de reamintire si de inviere a memoriei unei persoane decedate este plin de semnificatii si de ganduri bune, dar dintre toate, oamenii regasesc important parastasul de 40 de zile. Acest moment semnifica perioada de timp pana la inviere.

Se spune ca pomana de la 40 de zile reprezinta momentul absolut de judecata particulara a sufletului persoanei care isi asteapta randul pentru eternitate catre viata vesnica. Familia si cei apropiati iau parte la slujba care se organizeaza in scopul acesta pentru a oferi decedatului dragoste si caldura pentru drumul spre cer. Acesta este si unul din evenimentele in care familia organizeaza un praznic unde prin mese calde sau pachete alimentare apropiatii se reunesc cu scopul de a li se multumi pentru solidaritate si momentul comemorativ.

Primul an de la deces este unul dintre momentele cele mai importante in care organizarea revine pe umerii familiilor suferinde mai ales din moment ce acest eveniment implica reuniunea cu toti cei care la-u cunoscut pe decedat si i-au fost aproape.

Pachetele pentru pomeni sunt foarte importante insa de cele mai multe ori genereaza si cele mai mari dureri de cap celor care se ocupa de organizarea unei pomeni. Avand in vedere acest aspect, este recomandat ca sarcina de a face pachetele pentru pomeni sa fie lasata unei firme de catering.

In cazul in care de aceste pachete se ocupa o firma de catering, specialistii vor sti exact ce trebuie sa faca si cum sa tina cont de toate traditiile aferente astfel incat rezultatul sa fie corect din punct de vedere religios sau al datinilor. Spre exemplu, in zilele de post, firmele de catering stiu exact ce anume se recomanda pentru pachete.

Noi va putem ajuta cu pachetele pentru pomeni si parastase si de asemenea putem furniza toata mancarea conform discutiei prealabile astfel incat pomana sa fie mai usor de organizat. Cu ajutorul nostru puteti elimina grija preparatelor servite la pomana si va puteti concentra pe alte detalii mai importante.

De asemenea, vom tine cont de toate alergiile alimentare pe care ni le comunicati pentru ca fiecare persoana sa ramana in siguranta in timp ce savureaza preparatele oferite de bucatarii nostri profesionisti.