Platouri catering bucurestiVa oferim mai multe sfaturi pentru a obtine cele mai bune platouri catering.

Nu va complicati. Construiti aperitivul si meniul general de petrecere in jurul mancarurilor familiare si adauga doar cateva retete noi. Faceti doar unul sau doua feluri de mancare iesite din comun. Completati meniul cu articole de confort, daca doriti.

Platouri catering Bucuresti - sfaturi utile

Echilibrati alegerile. Alernati alimente bogate, cu aroma intensa, cu produse simple, proaspete.

Contrast de culori si forme. Amestecati culorile cremoase de branzeturi sau mancaruri cu prezenta mai indrazneata a mancarurilor cu fructe sau carne.

Luati in considerare temperatura si textura. Faceti mese pline de viata si variate. Serviti alimente calde si reci in aperitiv. Nu uitati sa includeti si alimente crocante si cremoase. Pastrati la minimum numarul de retete care implica o pregatire de ultima ora.

Evitati repetarea aromelor. De exemplu, un aperitiv, salata si desert toate cu ananas ca ingredient principal este prea mult.

Folosind aceste sfaturi, meniul de petrecere va fi gata rapid si eficient.  Cand un fel principal urmeaza dupa un aperitiv, nu oferiti dulciuri la primul fel. Pastrati dulciurile pentru final. Daca doriti, deserturile de dimensiuni mici pot fi servite in candy bar pentru a incuraja oaspetii sa se relaxeze si sa stea mai mult timp dupa o masa mare.

Daca planuiti o petrecere relaxanta, luati in considerare sa serviti sub forma de platouri totul.  In acest fel, oaspetii vor lua doar ce vor sa manance.

Planificati bauturile: stabiliti o masa de bauturi sau un bar intr-un spatiu convenabil, departe de zona de preparare a alimentelor. Oaspetii nu vor sta mult acolo oricum.

Pregatiti detaliile: finalizati decoratiunile de petrecere neperisibile cu o saptamana sau mai mult inainte de petrecere si pastrati-le pana in ziua eventimentului. Cumparati flori si alte elemente de decor fragile cu o zi sau doua inainte de petrecere.

Alegeti muzica: creati o lista de piese care se potriveste stilului si temei petrecerii. Reglati tonul si volumul muzicii pentru a se potrivi diferitelor activitati in timpul evenimentului.

Pentru a alege cele mai bune platouri pentru evenimente aveti cu siguranta nevoie de specialisti, iar noi va oferim toate aceste produse la cele mai bune preturi. Recomandarea noastra este sa ne comunicati inca de la bun inceput daca exista alergii alimentare sau anumite preparate pe care le doriti pe platouri astfel incat rezultatul final sa fie in ton cu petrecerea.

Impreuna vom face cele mai frumoase platouri astfel incat sa impresionati invitatii inca din momentul in care acestia intra pe usa si pana cand petrecerea se termina.