Restaurant botez Bucuresti 50 persoaneAtunci cand cautati un restaurant pentru botez este important sa tineti cont de mai multe detalii pentru a face alegerea corecta.

Restaurant botez Bucuresti 50 persoane - sfaturi utile

Numarul de oaspeti

Suna greu de determinat dar cand vine vorba de mese, este imperativ sa tinem cont tot timpul de numarul de oaspeti. Daca este un cocktail, atunci nu ar trebui sa fie o problema daca doi oameni apar de nicaieri, dar la o masa, scaunul suplimentar poate sa nu se potriveasca.

Organizarea scaunelor 

Luati in considerare cate persoane vor veni si cum vor fi stabilite mesele. Trebuie sa le rearanjati? Raman asa cum sunt acum? Sau eliminati unele din ele? Pentru a va mentine confortabil, asigurati-va ca exista un flux bun si ca oamenii au acces usor la toaleta si iesire.

Verificati intai cu personalul restaurantului daca intentionati sa faceti schimbari drastice, in timp ce acestia nu ar avea nici o problema in mutarea meselor intr-un alt loc, poate ca nu le pot scoate din cauza ca nu exista o incapere de depozitare pentru a le pastra.

Locatia

Este usor sa accesati locatia? Are o conexiune usoara cu transportul public? Daca unii dintre oaspeti vin in propriul lor transport privat, exista un loc unde sa parcati in apropiere?

Intrebati cat doriti si repetati-i daca este necesar. Si, cel mai important, adresati aceleasi intrebari unor persoane diferite. Nu vorbiti doar cu proprietarul, ci si cu personalul. Desigur, vor exista intotdeauna informatii despre care barmanul nu se va ocupa, dar cand vine vorba de elementele de baza, fiecare ar trebui sa aiba acelasi raspuns.

Daca primiti raspunsuri diferite la aceeasi intrebare, atunci acesta ar putea fi un drapel rosu. Un loc necoordonat ar putea traduce intr-un eveniment dezorganizat.

Cand gazduiti un grup mare, majoritatea restaurantelor va vor oferi un meniu fix si  un cost fix ​​pe persoana. De cele mai multe ori acestea vor include intreaga masa (inclusiv desertul), mai multe sticle de vin si chiar cafea, dar de alte ori nu vor include cafea sau au doar masa principala si va trebui sa platiti bauturile si deertl separat.

Inainte de a semna un contract, asigurati-va ca intelegeti tot ce este inclus si ce nu este inclus in ceea ce platiti. Ar fi jenant pentru unul dintre oaspetii dvs. sa comande cafea, doar pentru a afla ca trebuie sa o plateasca din propriul portofel.