Restaurant cununie BucurestiAtunci cand cautati un restaurant pentru cununie este important sa tineti cont de o serie de factori care pot determina daca locatia aleasa este buna sau nu.

Restaurant cununie Bucuresti - sfaturi

Sunetul

Restaurantele nu sunt neaparat proiectate pentru a avea o acustica excelenta. Aceasta ar putea fi o problema daca exista un vorbitor programat sau daca intentionati sa tineti un discurs in timpul evenimentului. Intrebati coordonatorul daca locul a fost proiectat pentru acustica. Daca nu stie, atunci probabil ca nu este. 

Furnizori terta parte

Cele mai multe restaurante si sali va permit sa va aduceti propriul vin  sau chiar prajituri daca este o ocazie speciala ca o zi de nastere sau o nunta. Daca planuiti sa aduceti produse de la un furnizor terta parte, asigurati-va ca ati verificat cu patronii inainte. Ar fi nepoliticos sa aduci mancarea altcuiva fara sa spui nimic in prealabil. 

Universal

Daca nu aveti de-a face cu un grup foarte select de oameni, as sugera intotdeauna sa alegeti un restaurant cu un apel universal. Incercarea de a pastra cea mai mare parte a persoanelor fericite este cheia aici! 

Versatilitate

Acest punct se suprapune cu alte puncte din aceasta lista, dar am hotarat sa il enuntam, deoarece trebuie sa fie si trasatura proprie. Cat de flexibil este restaurantul in ceea ce priveste timpul? Numarul de participanti? Puteti c sa va schimbati meniul? Daca cineva va ajunge cu o jumatate de ora tarziu, iar masa va servi mai tarziu decat este programata, va fi o problema? Si daca apar invitati care nu erau pe lista? Exista posibilitatea de a face doua locuri suplimentare?

In timp ce acestea sunt mai mult sau mai putin situatii reale, trebuie sa le tinem intotdeauna in minte deoarece, oricand e ceva ce poate merge prost.

 WiFi

In zilele noastre nu exista nici o scuza pentru a nu avea WiFi la un eveniment profesional. Daca restaurantul nu va ofera, intrebati daca il pot instala doar pentru o zi si daca nu, atunci mergeti la urmatorul loc de pe lista dvs.

Ar putea parea ca exageram, dar daca exista doua lucruri care pot ucide un eveniment, acestea sunt o conexiune la internet wireless care nu mai functioneaza si invitati care incep sa iasa tot mai des afara in cautarea semnalului WiFi din cladirile vecine.

Trimiteti o nota de multumire la sfarsitul evenimentului. Mai ales daca ziua evenimentului a fost stresanta, este intotdeauna placut sa va aratati aprecierea fata de cei care v-au sprijinit.

Nu va fie frica sa puneti intrebari si sa fiti exigenti, chiar daca personalul din restaurant incepe sa creada ca sunteti "exigent" sau "enervant". Nu va puteti permite sa nu faceti bine alegerea.

 Odata ce evenimentul a fost terminat si toata lumea este multumita, luati o pauza. Luand o pauza va va oferi suficienta energie pentru a trece la urmatoarea mare  organizare.