Restaurant de inchiriat BucurestiCand alegeti un restaurant de inchiriat, trebuie sa fiti siguri ca locul de desfasurare va cuprinde tot ce aveti nevoie atunci cand vine vorba de servirea mancarii, dar au ceea ce aveti nevoie pentru a face o prezentare? Exista suficiente puncte de alimentare pentru conectarea tuturor dispozitivelor pe care trebuie sa le utilizati? Au un ecran sau cel putin un perete alb, unde puteti proiecta o prezentare? Au microfoane sau ar trebui sa le aduceti singuri?

Restaurant de inchiriat Bucuresti - sfaturi utile

Acestea sunt toate intrebari importante pe care ar trebui sa le puneti proprietarului (sau coordonatorului evenimentului, daca exista unul) inainte de a face orice compromis.

Personal

Personalul restaurantului este informat? Poate participa la un eveniment? Sau sunt pur si simplu obisnuiti sa se ocupe de vecinii din jurul blocului? O echipa excelenta poate fi diferenta dintre o seara minunata si si un esec total - pierzand astfel petrecerea sau evenimentul la care ati lucrat atat de mult.

Verificati acreditarile echipei, daca este necesar. Intrebati cat de multa experienta au cu grupuri mari intr-un cadru profesional. Nu va puteti permite sa esuati la acest capitol.

Capacitate de exploatare

Multe evenimente sunt stricate din cauza faptului ca organizatorul nu stie exact de cat spatiu are nevoie. Capacitatile se modifica in functie de scopul evenimentului, daca planificati o petrecere pentru 30 de persoane, atunci veti avea nevoie de spatiu pentru 30 de scaune. Daca aveti acelasi numar de oaspeti, dar pentru un cocktail, atunci puteti sa aveti o locatie mai mica, de cele mai multe ori oamenii vor sta in picioare.

Daca este un restaurant cunoscut ar trebui sa cautati recenziile de pe retelele de socializare si sa tineti cont de ele. Desigur, este imposibil ca toti sa fie multumiti insa aveti  grija ca numarul de recenzii negative sa nu le depaseasca pe cele pozitive. Analizati recenziile negative si selectati ce pare credibil si ce nu. Analizati bine totul inainte de a semna un contract.

Intrebarile pe care ar trebui sa le puneti sunt: ​​Restaurantul a gazduit evenimente inainte? Care este reputatia sa? Ce fel de oameni frecventeaza acest loc?