Restaurante botez Bucuresti 40 persoaneBotezul este un moment important pentru toti parintii insa asta nu inseamna ca trebuie sa fiti stresati tot timpul. Va oferim mai multe sfaturi pentru a gasi locatia perfecta. Nu va fie frica sa glumiti si sa va relaxati cand discutati cu personalul. Incercati sa stati departe de umorul controversat. Nu vreti sa aveti discutii contradictorii inca de la prima intalnire.

Restaurante botez Bucuresti 40 persoane - sfaturi utile

Asigura-te ca stii la ce te-ai implicat. Verificati locatia inainte de a organiza intalniri cu proprietarul sau managerul. O idee buna ar fi sa vizitati locul, de mai multe ori, ca client. Incercati in diferite momente, cand e ora de varf si cand nu este. Acest lucru va va oferi o vedere nefiltrata asupra locului si a modului in care acesta functioneaza zilnic.

 Iluminat

Ca si acustica, acesta este deosebit de important daca exista o persoana care trebuie sa vorbeasca sau sa tina un discurs. Daca luminile nu sunt destul de bune , atunci intrebati daca vi se permite sa va aduceti propria dvs sursa de lumina. Aceasta inseamna ca aveti suficient spatiu. Si sa nu mai vorbim, prize electrice! Acest lucru este deosebit de important daca aveti nevoie de lumini pentru video care necesita si mai mult spatiu si putere.

 Meniu

S-ar putea sa va ganditi: Ei bine, este un restaurant, bineinteles ca exista alimente si bauturi (duh!) Si ati avea dreptate, dar  trebuie sa fiti mereu atenti cu tipul de mancare si tipul de oaspeti pe ii aveti.

In zilele noastre exista mai multi oameni decat oricand care au diete vegetariene / vegane si fara gluten. De asemenea, daca asteptati participanti din tari straine, trebuie sa acordati o atentie deosebita obiceiurilor lor. In functie de locul de provenienta si de religia pe care o au, ar putea exista anumite lucruri  care nu le sunt permise. De exemplu, musulmanii nu vor manca carne de porc sau nu vor bea alcool, iar hindusii nu mananca de obicei carne de vita.

Cele mai multe restaurante vor putea  sa produca o versiune alternativa a meniului lor, dar in unele cazuri ar putea fi mai inteligent sa schimbati locul. Un restaurant in care toate preparatele contin carne nu va fi niciodata cea mai buna alegere pentru a gazdui un grup de yoghini vegetarieni, de exemplu, indiferent de modul in care sunt meniurile prezentate.