Restaurante Bucuresti botezGasirea locului potrivit pentru botez poate dura destul de mult timp. Din fericire, exista cateva idei rapide pentru a va ajuta sa economisiti timp:

Restaurante Bucuresti botez - sfaturi utile

Dupa cum puteti vedea, trebuie sa luati in considerare multe aspecte atunci cand alegeti locatia evenimentului. Totusi, daca tineti cont de cele de mai jos atunci cand faceti cercetarile, veti gasi locul perfect pentru evenimentul dvs.

Dupa data si locul evenimentului, este momentul sa faceti invitatiile si sa anuntati invitatii, sa faceti un program si sa va ganditi la decor.  Va oferim cateva informatii de baza pentru alegerea unui restaurant de botez, dar care se pot aplica pentru orice eveniment.

 Accesibilitate

Cat de accesibila este locatia pentru persoanele cu copii sau intr-un scaun cu rotile? Pentru persoanele cu handicap, un loc in care nu pot avea acces poate ruina toata seara. Ar trebui sa va ganditi de la inceput la toti invitatii si sa gasiti o locatie cat mai accesibila.

Buget

Ca regula generala, locatia si serviciile de catering ar trebui sa coste mai putin de jumatate din bugetul total al evenimentului. Tineti cont de acest lucru atunci cand cautati un restaurant pentru a va gazdui evenimentul.

 Politica de anulare

Cele mai multe locatii vor avea o politica de anulare. Acesta poate include costul total, partial si nici o rambursare, in special daca anulati aproape de data evenimentului. Asigurati-va ca ati inteles inainte de a semna ceva.

Decoratiuni

Restaurantele au deja decoratiuni proprii. Uneori platesc designerilor de interior foarte mult pentru decor, astfel incat este de inteles atunci cand proprietarii nu sunt foarte fericiti si nu se simt bine atunci cand cineva le cere sa-l schimbe.  Totusi, puteti intreba. Doar asigurati-va ca ceea ce planificati nu implica sa faceti gauri in pereti sau sa faceti prea mult de mizerie.

Posibilitatea de a manca afara

Daca este vreme frumoasa atunci ati putea fi tentati sa va planificati evenimentul la un restaurant cu o zona deschisa. Doar asigurati-va ca exista suficient spatiu pentru toti oaspetii. In timp ce aplicatiile meteorologice se prefigureaza in timp, exista inca aceasta sansa ca o furtuna de vara sa apara de nicaieri.