Sali evenimente BucurestiChiar daca veti gasi locatia dvs. devreme in procesul de planificare a evenimentelor, veti dori totusi sa aveti o idee generala despre tipurile de activitati pe care le veti include, facilitatile pe care le veti avea si nevoile participantilor. Unele sali de evenimente nu se preteaza la orice tip de activitate.

Sali evenimente Bucuresti - sfaturi utile

In timp ce restrangeti lista de cautari, faceti un plan bine stabilit de activitate si in momentul in care vizitati locatia tot ce trebuie sa faceti este sa analizati cum sunt pozitionate mesele, cat spatiu exista, daca acest spatiu este suficient de mare pentru ce ati planificat. Eliminati locatiile care nu corespund ca si dimensiuni sau aspect cu dorintele dumneavoastra.

Acordati o atentie deosebita decorului existent in interiorul salii. Ce stil este arhitectura exista si ce transmite interiorul cladirii? Daca organizati o gala, probabil ca veti avea nevoie de un loc de intalnire diferit de cel pe care il doriti pentru o expozitie. Cu cat atmosfera este mai putin potrivita cu sentimentul dorit al evenimentului (vintage, high tech, etc.), cu atat va trebui sa interveniti mai mult asupra decorului.

Accesibilitatea se refera la posibilitatea ca toti, in special cei cu nevoi speciale, sa poata accesa cladirea si facilitatile sale. Inainte de a raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa intelegeti care sunt participantii dvs. si care sunt nevoile acestora.

Veti sti probabil daca vor exista copii la eveniment, dar este posibil sa nu stiti daca vor exista persoane cu alte nevoi speciale. In aceasta situatie, examinarea evenimentelor recente gazduite de organizatia dvs. va poate oferi anumite informatii in aceasta privinta.

Ati participat vreodata la un eveniment intr-un loc in care sunetul a fost atat de tare, incat a fost greu sa auziti ce se vorbeste, determinand dureri de cap si obligandu-va sa tipati pentru a fi auzit pana cand v-ati pierdut vocea, toate intr-o singura noapte? Acest lucru este cauzat de acustica slaba. Acustica este doar un cuvant fantezist pentru modul in care sunetul calatoreste prin locul de desfasurare al evenimentului. O camera joasa va face ca locul sa fie confortabil, dar sunetul se va auzi foarte tare cand volumul este ridicat. Ca alternativa, un spatiu  mare va avea ca rezultat ecouri daca nu este realizat corect pentru a facilita distributia normala a sunetului.