Saloane botez BucurestiBotezul este un eveniment important pentru orice familie motiv pentru care parintii vor incepe cautarile cu mult timp inainte. Sunt cateva intrebari la care este bine sa raspundeti inainte de a alege o locatie pentru botez.

Saloane botez Bucuresti - sfaturi utile

Exista un  loc un loc de parcare? Un loc de intalnire cu o parcare este perfect pentru un botez. Daca nu este cazul, exista parcari in apropiere pe care participantii le pot accesa si utiliza? Daca nu exista parcare disponibila, nu sunteti complet lipsiti de noroc deoarece aveti cateva alternative:

Care este capacitatea minima de care aveti nevoie? Veti avea nevoie sa cunoasteti capacitatea salii in care va avea loc petrecerea din mai multe motive. In primul rand, 50 de persoane  nu se pot incadra confortabil intr-o camera cu o capacitate de 25 de persoane. In al doilea rand, exista coduri de incendiu si de siguranta pe care locul trebuie sa le respecte.

In cazul in care locatia pe care o inchiriati ofera hrana si bauturile contra unei sume stabilite atunci ar trebui sa va asigurati ca toate acestea sunt incluse in contract. Daca pretul este in euro stabiliti dinainte cursul la care veti plati. Negociati daca pot oferi servicii gratuite, de exemplu sonorizarea sau placutele cu nume de pe mese. La noi nu este cazul sa va faceti griji cu privire la costurile ascunse pentru ca acestea nu exista. lucram transparent pentru ca totul sa decurga corespunzator.

Sala are o bucatarie si poate oferi serviciul de catering? Daca da, este posibil sa fie perceputa o taxa in avans impreuna cu costul alimentelor pentru fiecare participant. Locatiile fara facilitati de bucatarie pot avea un parteneriat cu un furnizor de produse alimentare pe care trebuie sa le utilizati. Poate doriti sa  verificati mancarea in avans. Daca nu este suficient de buna, poate crea un impact negativ asupra experientelor participantilor dvs. Deci, fie alegeti o  sala care serveste mancare perfecta sau va permite sa aduceti din afara furnizori de produse alimentare. Foarte multe persoane opteaza pentru un restaurant atunci cand fac petrecerea de botez a copilului.

Locatia ofera fete de masa, huse pentru scaune, decoratiuni si flori pe care le puteti folosi? Daca o locatie are aceste elemente, puteti economisi o multime de bani si efort utilizand ceea ce au, presupunand ca se potriveste cu tema si ambianta dvs.