Termeni si conditii

Zona de livrare gratuita limitata. Detalii despre zonele de livrare si tarife pe www.bistrodorobanti.ro sau la telefon. Oferte speciale valabile in intervalul precizat. O comanda poate contine mai multe oferte dar discounturile nu sunt cumulative. Comanda minima pentru livrare: 30 lei. Firma isi rezerva dreptul de a modifica preturile. TVA inclus. Preturi valabile incepand cu iunie 2015. Plata se poate efectua numerar. Acceptam tichete de masa. Fotografiile sunt doar cu titlu de prezentare.

Anuntam persoanele alergice ca produsele noastre pot contine urmatorii alergeni: gluten de grau,telina,lapte si derivate din lapte,oua si derivate din oua,peste si derivate din peste,fructe de mare,seminte de susan,mustar,fructe in coaja-nuci,alune.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. SATUMA-92 S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: RECLAMA, MARKETING SI PUBLICITATE. Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare completarii bazei de date a S.C. SATUMA-92 S.R.L. in vedere includerii dvs. in baza de date a clientilor societatii, a imbunatatirii si diversificarii serviciilor oferite acestora.Refuzul dvs. determina neinscrierea dvs. in baza de date a clientilor nostri si implicit neparticiparea dvs. la concursurile organizate de societatea noastra. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate altor destinatari. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre: S.C. SATUMA-92 S.R.L. in atentia dnei. Stinga Diana, Manager, la adresa: satuma92@yahoo.com , tel 0723909007 sau prin posta la adresa: Bucuresti, sector 1, Calea Dorobantilor 135 bl 10 sc c ap 147. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Recomandarile zilei

Zona de livrare

Newsletter

Informatii utile

COMANDA MINIMA: 50 RON!
PENTRU ZONELE VICTORIEI, DOROBANTI, FLOREASCA, ROMANA.

PENTRU ALTE ZONE
COMANDA MINIMA 100 LEI
IN LIMITA A 5 KM FATA DE ADRESA RESTAURANTULUI.

PRODUSELE NOASTRE POT CONTINE URMATORII ALERGENI: GLUTEN DE GRAU, TELINA, LAPTE SI DERIVATE DIN LAPTE, OUA SI DERIVATE DIN OUA, PESTE SI DERIVATE DIN PESTE, FRUCTE DE MARE, SOIA. SEMINTE DE SUSAN, MUSTAR, FRUCTE IN COAJA-NUCI, ALUNE